Horoscoop

  • Frederik D

    Horoscoop van 14 februari 2014

    Valentijnsdag, de dag van de liefde..krijg jij vandaag een geheime liefde op je pad, of blijf je forever alone? Kom er nu achter door jouw daghoroscoop te lezen! Mark Rutte heeft in ieder geval wat te vieren, hij wordt al 47 jaar.

    RAM 21 maart - 20 april

    Laat de ander uitpraten en ga niet overal tegenin. Sta open voor elkaars standpunten, jullie hebben allebei recht op je eigen mening. Heb daar begrip voor, dan kom je een stuk verder. Je hebt op dit moment geen originele ideeën, maar maak er geen drama van. Die komen wel weer. Zacht ei als je bent kun je de romantiek van Valentijnsdag niet weerstaan. Je verlangt naar cadeautjes (geven of krijgen). Natuurlijk draait het uiteindelijk om de gedachte erachter.

    STIER 21 april - 20 mei

    Geldzaken zorgen vandaag voor nervositeit bij jou. Jij bent gemakkelijk met geld, terwijl jouw partner de zaken goed op een rijtje wil hebben. Toon begrip voor hem of haar en pas je maar gewoon aan. Dit is een goede dag voor een medische keuring of een bezoek aan de tandarts. Zorg ook goed voor huisdieren. Het kan zijn dat je teleurgesteld bent met werk dat thuis of op je werk voor je wordt gedaan. Wees echter ook een beetje dankbaar.

    TWEELINGEN 21 mei - 21 juni

    Een gesprek met een techneut zal jouw dadendrang stimuleren. Regel vandaag het hoognodige, maar zorg er wel voor dat er morgen niet ineens een berg werk ligt te wachten. En wanneer je aan het ontspannen bent, mag je niet denken aan je werk. Grote kans dat je deze Valentijnsdag al dagdromend doorbrengt. Hopelijk met degene van wie je houdt. Hoe sensueler, hoe beter. Probeer grote groepen een beetje te vermijden, want die verpesten je humeur.

    KREEFT 22 juni 22 juli

    Denk eens goed na over je verwachtingen met betrekking tot geldzaken. De kans op nieuwe bronnen of onderhandelingen over overuren is aanwezig. In ieder geval is er de kans om meer geld te gaan verdienen. Je emotionele balans is verstoord en je kunt vandaag ten prooi vallen aan fikse stemmingswisselingen. Waar is je rots in de branding? Voordat je dit onderwerp ter sprake brengt zul je eerst duidelijkheid moeten verkrijgen over je eigen wensen en motieven.

    LEEUW 23 juli - 23 augustus

    Tijd om terug te blikken op de afgelopen week. Bekijk eerst op welke punten het precies misging. Daarna mag je al je klinkende overwinningen op een rijtje gaan zetten! Doe vandaag niet meer dan strikt noodzakelijk is en ga vooral op tijd naar bed. Je zult je energie morgen hard nodig hebben. Ben je trouwens niemand vergeten? Jij bent een sentimenteel mens. Logisch dus dat je Valentijnsdag zo fijn vindt. Dromen kunnen bovendien werkelijkheid worden.

    MAAGD 24 augustus - 23 september

    Je kunt vandaag met opgewonden standjes te maken krijgen, maar als je daarop bent voorbereid zul je in staat zijn rustig te blijven. Oordeel niet te hard over naasten wiens opvattingen jou tegenstaan. Leg je erbij neer als een afspraak wordt afgezegd. Je hebt met je partner alles in huis om veel plezier te maken. Je kunt elkaar daarbij uit het oog verliezen, want je gunt elkaar wel alle vrijheid. Misschien kun je een vaste dag afspreken dat je elkaar ziet?

    WEEGSCHAAL 24 september - 23 oktober

    Doe vandaag alleen waar je zin in hebt. Werk en verantwoordelijkheden kunnen heus wachten; deze dag is bedoeld om spelend te worden doorgebracht. Plezier is jouw prioriteit. Luister naar wat je diep van binnen het allerliefste wilt - en maak daar vervolgens tijd en ruimte voor. Er hangt vandaag een vurige stemming in de lucht. Een prima sfeer voor Valentijnsdag. Sluit jezelf op met degene van wie je houdt. Geen relatie? Wees dan extra lief voor jezelf.

    SCHORPIOEN 24 oktober - 22 november

    Het zou fijn zijn als je morgen geen werk van vandaag meer hebt liggen. Doe wat je denkt dat goed is en laat je vervolgens niet meer van de wijs brengen door de mensen om je heen. Je intuïtie is vandaag in topvorm. Je wilt vandaag iets veranderen aan de manier waarop je je geld besteedt. Het blindelings navolgen van het uitgavenpatroon van mensen om je heen geeft je absoluut geen voldoening. Zet voldoende geld opzij voor slechtere tijden.

    BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

    Jouw partner verzamelt vandaag heel wat nieuwe mensen om je heen. Dat is aan de ene kant wel gezellig, maar de ‘verplichting’ die het met zich meebrengt is voor jou niet altijd even prettig. Je wilt voorlopig lekker ongebonden leven, met weinig verplichtingen. Je kunt vandaag rekenen op een volle agenda. Wel ook een beetje tijd maken om Valentijnsdag te vieren, oké? Je bent niet voor niets een van de meeste romantische mensen in jouw omgeving.

    STEENBOK 22 december - 20 januari

    Je geloof in de liefde wordt vandaag op de proef gesteld. Heb je je hart wagenwijd opengezet? Of sluit je je vanuit kwetsbaarheid nog steeds af voor de mensen om je heen? Je bent nogal lichtgeraakt. Mensen zullen je graag helpen, als duidelijk wordt dat je hun hulp accepteert. Het vereist een hoop doorzettingsvermogen om op de door jouw uitgestippelde weg te blijven. Er liggen nieuwe kansen op je weg, je hoeft ze alleen maar te pakken.

    WATERMAN 21 januari - 19 februari

    Je hebt momenteel de neiging om je te verliezen in relaties. Niets mis met kopje onder gaan in de liefde, maar als je je stiekem opgesloten of verstikt voelt, is het zaak om eerlijk tegenover jezelf te zijn. Misschien heb je meer vrijheid nodig? Hoewel jij vrij traditioneel bent, houd je niet van materialistische feestdagen. De liefde kan ook best zonder dure chocolade en uitgebreide etentjes worden gevierd. Gewoon lekker samen thuisblijven, dus.

    VISSEN 20 februari - 20 maart

    Je kunt met obstakels te maken krijgen en alternatieven moeten bedenken. Binnen een relatie kan onzekerheid ontstaan als jouw zelfvertrouwen een knauw kreeg. Je partner zal het waarderen als je open kaart speelt. Je zit lekker in je vel en je hebt behoefte aan iemand bij wie je jouw gevoelens kwijt kunt. Spreek af met een vriend of vriendin die je kunt vertrouwen en wissel emoties uit. Misschien word je wel uitverkoren om in het zonnetje te worden gezet.

    Auteur: Redactie

    , beeld: Black Sheep

    —————————-

    http://www.big.nl/horoscoop/horoscoop-van-14-februari-2014

  • Itheka

    En wat zijn de voorspelling voor 14 maart?

  • CU

    14 maart is de meest veilige dag van het jaar, zo is statistisch vastgesteld. Dus geen horoscoop nodig vandaag. :D

  • ¥ Lotje ­­¥

    ik ben maagd :D

  • Adpattaya

    Itheka Schreef:

    ——————————————————-

    En wat zijn de voorspelling voor 14 maart?

    Die krijg je morgen :D

  • Frederik D

    Wie herinnerde zich nog 14 februari 2014? En sloeg je horoscoop ergens op?